Tip voor een goed re-integratiebureau

Ik ging een aantal weken geleden samen met mijn baas op het internet op zoek naar een re-integratiebureau dat ons kon helpen met het vinden van een nieuwe baan. Ik had het namelijk niet echt meer naar mijn zin bij het bedrijf waar ik werkte. 

Een erg hoog plaatsingspercentage

Toen we op het internet op zoek gingen naar een re-integratiebureau kregen we zeer veel zoekresultaten van bedrijven dat dit aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Rondom werk. De website van dit bedrijf is erg goed en vooral erg overzichtelijk. Op de website van het bedrijf is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Op de website staat ook vermeld dat het bedrijf een plaatsingspercentage heeft van 73%. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om contact met het bedrijf op te nemen voor een intake gesprek. 

re-integratiebureau

Zeer vriendelijk en goed geholpen

Tijdens het intake gesprek werden we allebei erg vriendelijk en uitgebreid geholpen. We hadden de situatie aan Rondom werk voorgelegd en nadat ik een aantal testen had afgelegd waar de rest van de gesprekken op waren gebaseerd leek het ons het beste idee om een nieuwe baan voor mij te zoeken. Een aantal weken later had Rondom werk al een nieuwe baan voor mij gevonden. Daarom ben ik samen met mijn werkgever ook erg tevreden over Rondom werk.