Super goede tip voor een iPhone reparatie in Delft

Ik had een aantal dagen geleden mijn iPhone tijdens het werk mijn laten vallen waardoor het scherm van mijn telefoon was gebarsten en de camera het niet meer goed deed. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar iPhone reparatie Delft.

Een erg goede service bij Telgefixt

Toen ik op het internet op zoek ging naar iPhone reparatie Delft kreeg ik erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillenden bedrijven die telefoons reparaern. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Telgefixt. De website van het bedrijf is erg goed en overzichtelijk. Op de website is erg veel informatie te vinden over het bedrijf en over het aanbod. Het bedrijf biedt onder andere een erg goede service. Je kan onder andere meekijken terwijl je telefoon wordt gerepareerd en er zal garantie worden gegeven op alle anderen die er tijdens de reparatie vervangen worden. Daarom besloot ik ook om een bezoek aan de winkel te brengen. 

Een erg goede reparatie bij Telgefixt

In de winkel werd ik door een van de deskundige monteurs erg snel en vriendelijk geholpen. Ik kon vervolgens meekijken hoe mijn telefoon gemaakt werd. Mijn telefoon was binnen een half uur gemaakt voor een erg voordelige prijs. Daarom ben ik zelf super tevreden over Telgefixt in Delft.